|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.7 Eklentileri vB3.7 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 3564 - Cevap: 25
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Cyb - Gelişmiş Top İstatistikler Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Cyb - Gelişmiş Top İstatistikler
Yapımcı Son Online Tarihi: May 2010
Cyb - Gelişmiş Top İstatistikler - Cyb - Advanced Forum Statistics vbulletin-tr.com - Cyb - Gelişmiş Top İstatistikler --------------------------------------------------------------------------------------------- Eklentiyi Kurdum linkine tıklayanlara bu mesaj altında yardım edilecektir---------------------------------------------------------------------------------------------- Yapımcı: CybernetecvBulletin.org link: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=177778 Türkçe Anlatım: fearful DEMO: http://www.bihforum.com NOT:Eklentinin vbulletin-turkey.com,paylax.com forumlarında yayınlanabilmesi için Cybernetec 'ten özel izin alınmıştır, eklentinin diğer domainlerde yapımcıdan izin alınmadan yayınlanması telif haklarına uygun değildir. ---------------------------------------------------------------------------------------------- ANLATIM: Çoğu vBulletin kullancısının en sevdiği eklentidir. Bu eklentiyle forumunuza top istatistikler eklenir.
Cyb_AFStats.xml dosyasını admin panelden [Ürün Ekle/Yükle] kısmından içeri alın. DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Cyb - Gelişmiş TopX İstatistikler 3.8 uyumlu-YENİ-6.6.1 | fearful | vBulletin 3.8 Eklentileri | 122 | 12:27 28. January 2012 |
| Cyb- Chatbox | fearful | vBulletin 3.8 Eklentileri | 35 | 18:46 3. February 2011 |
| Cyb - Sub-Forum Manager - Alt Forum Yöneticisi | fearful | vBulletin 3.8 Eklentileri | 41 | 21:06 17. December 2011 |
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
ilk mesaj rezerve edildi
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Merhabalar...
Benim bir sorum olacaktı, umarım çözüm bulunur. Şimdi bu istatistikte "Son Açılan Konular" kısmı var. (şablonu= cyb_topstats_latestnews) Bu istatistiği aktive ettiğinizde solda yeni konu sağda ise konunun açılış tarihi olacak şekilde çıkar. Şimdi benim isteğim açılma tarihi değilde orda mesaj sayısı yazsın. Aşağıdaki eklentide olduğu gibi... Son Açılan Konular kısmındaki "tarih" kısmının "cyb_topstats_latestnews" şablonundaki kodu PHP- Kodu:
Son Mesajlar kısmındaki "cevaplar" kısmının "cyb_topstats_newposts" şablonundaki kodu PHP- Kodu:
![]() Umarım yardım edecek biri çıkar.. Kolay gelsin... |
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
ıyı hoş eklentıde ben bunu kurunca sql sorgusu cıddı şekılde artıyor bunu kullanıpda netstat -a sını gosterecek olan varmı acaba ? mysql sock ları benımkı gıbı yuksek mı çıkıyor acaba çok merak edıyorum yoksa benım eklentılermı çakışıyor
|
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Maalesef arkadaşım o kısım boş olarak çıkıyor. Aynı yukarıda eklenti olarak eklediğim resimdeki kısım gibi. Ayrıca deneme amaçlı
$get_news_postdate = vbdate($vbulletin->options['cybtopstats_date_format'], $get_latest_news[dateline]); Kısmını $get_news_postdate = $get_new_posts[replycount]; Yaptım ancak yine olmadı. Bu arada ilgin için teşekkürler. Yeni fikirlerine açığım
|
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
jackal Nickli Üyeden Alıntı
Ustam üye sayınız oldukca fazla cokie süreniz ne kadar bilmiyorum fakat şöyle birşey olabilir nacizane.
Bu topx kullanımını tüm üyeler yerine örnegin 500 mesaj üstü kullanıcılara özel yaparsanız yükü en azından daha hafif ve siteye paylaşım yapanlara naziane bir hediye olur. Yeni Mesajları ara diyerek ana sayfaya hiç dönmeyedebilir tabi üyeler birde bu artısı var. Sizinki kadar yogun trafigim olsa ben kullanıyorum cıktısını alabilirdim. ama sanırım oda sizin işinize yaramaz 15 dakika cokie ile 200 kişi civarı oluyor bundada ana sayfa sorgusu cok fazla degildir |
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Kaptan Teşekkür ederin