|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.7 Eklentileri vB3.7 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 4635 - Cevap: 44
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Çoklu Hesaptan Giriş Yapanları Tespit Etmek (AE Detector) Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Çoklu Hesaptan Giriş Yapanları Tespit Etmek (AE Detector)
Yapımcı Son Online Tarihi: Sep 2011
Multiple account login detector (AE Detector) v1.00 Yapımcı: MPDev Orj. Link: Multiple account login detector (AE Detector) - vBulletin.org Forum Yayınlayan: AnıL Karahan Eklenti yayını için yapımcıdan izin alınmıştır Konu TR: ScReaM_ Kurulum:
Ayarlar:
DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
| Yorumlar |
|
|
#22 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
pm gelmesi için hangi ayarları yapmam gerekir... birisi tarif edebilirmi?
|
||||
|
|||||
|
|
#24 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
http://www.vbulletin.org/forum/showt...light=detector
Bu adresten Ae Detector isimli eklentinin 3.7 versiyonunu indirdim kurdum ayarlarını yaptım ama bi değişiklik yok. Deneme amaçlı başka birine yan üyelik aldırıyorum ama ne uyarı var ne konu açılıyor. Neden acaba ? |
||||
|
|||||
|
|
#25 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Konu güncel....
Arkadaşlar mesaj tekrarı yapıyorum ama ne yapsam çalıştıramadım ben bu eklentiyi . Bilmediğimiz bir olayı mı var ? Kullandığım sürüm 3.8.2 bügn güncelledim ama yine çalışmıyor. |
||||
|
|||||
|
|
#26 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Mr.KaptaN Bayım vbulletin seçeneklerinde dedector e İd tanımmalası yaptın mı id girmen gerekir sana çoklu login yapanlar özel pm olarak sana gelmesi için büyük bir formunuz var ise kısmen bw ve sitede biraz yavaşlama görebilirsin cookieslerden yararlanıyor
2 üyeliği olan birisi üyeliginden cıktıkdan sonra cookies leri temizlese tekrardan diğer üyeliginle girse login dedector işe yaramaz.Umarım faydalı olmuşumdur güle güle kullanın.. |
|||
|
||||
|
|
#27 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Burada tespit edilecek grupların id lerini istemiyor. YAlnızca tespit edilmeyecek grupların idlerini istiyor. Bende yalnızca admin grubunu ignor listesine ekledim. Pm gönderecek üyeyi ve üye grubunuda belirledim. Ayrıca yeni konu açmasını ve açacağı konunun id sinide yazdım. Bunlara rağmen bi faaliyet yok.
Forumu yeni açtık bir süre kullanmak istiyorum ama çalıştıramadım. __________________ 2.Mesaj Eklenti çalıştı. Alınan yan üyenin biraz forumda dolanması gerekiyormuş Hemen tespit edemiyor sanırım. Neyse sorun çözüldü. Teşekkürler.
Konu Mr.KaptaN tarafından (2. May 2009 Saat 01:17 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
|
|
#31 (permalink)
|
|||
|
||||
|