|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBulletin 3.7 Eklentileri vB3.7 Products, Plug-ins, and code modifications. |
![]() |
|
Okuma: 3851 - Cevap: 47
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Ajax - Konulari Degerlendirme Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Ajax - Konulari Degerlendirme
Yapımcı Son Online Tarihi: May 2010
- Mark as Installed linkine tıklayanlara eklenti için yardım edeceğim
---------------------------------------------------------------------------------------- MOD : mad@Max (Coder/Designer) vbulletin org link:http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=185117 DEMO: www.mixplay.ru/forum.php user: Test pass: 123456 NOT: Eklentinin yayınlanabilmesi, Türkçe çevirisi için mad@Max' ten özel izin alınmıştır. Eklentinin izin alınmadan başka bir domain üzerinden dağıtılması telif hakkına uygun değildir. Tükçe Çeviri (%100)= fearful (1.4.1) ------------------------------------------------------------------------------------------ ![]() AÇIKLAMA Çeşitli siteler üzerinde ajax kullanılarak yıldızlarla oylamayı bir çok webmaster bliyodur. Bu eklentide mad@Max http://www.masugadesign.com/the-lab/...ar-rating-bar/ linkinden esinlenerek konu değerlendirmeyi vBulletine uyarlamış. KURULUM Upload klasör içeriğini forum klasörünüz içerisine upload edin. threadrate.php dosyanızı açın ve bulun: PHP- Kodu:
Aşağıdaki kodlarla değiştirin: PHP- Kodu:
Using the Product Manager, upload the Product that came with this modification. Admincp > Plugins and Products > Manage Products > [Add/Import Product] > kısmından ürünü içeri alın ----------------------------------------------------------------------------------------------- 07. Eylül.2008 düzenleme Default tema dışında özel bir tema kullanan üyeler, edit butonuna ( yıldızların yanındaki anket butonu) tıkladıkalrında ilgili javascriptin çalışmadığını söylüyorlar, sizin de böyle bir probleminiz varsa aşağıdaki kodları navbar templatenin en üstüne ekleyin: PHP- Kodu:
DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| [AJAX] ÜyeKP Son X Nesneler | Hasann | vBulletin 3.8 Eklentileri | 48 | 23:34 9. February 2011 |
| AJAX - Advanced Forum Statistics ( Türkçe Anlatım ) | FiRaRi | vBulletin 3.8 Eklentileri | 75 | 20:13 23. March 2010 |
| Ajax Gelişmiş Forum İstatistikleri | VJGarber | vBulletin 3.8 Eklentileri | 65 | 09:12 2. June 2011 |
| Ajax Live Search | panoramaharem | vBulletin 3.8 Şablonları | 23 | 12:29 7. September 2009 |
| AJAX - Gelişmiş Forum İstatik Tr de İlk Saglam vb4 ! TURKCE ! | beyaz$eytan | vBulletin 4.0 Eklentileri | 40 | 22:29 15. August 2011 |
| Yorumlar |
|
|
#32 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
kurdum fakat bir sorun var sanırım
Konuyu değer vermeye layık bulduğunuz için Teşekkür ederiz. Konuya yönlendiriliyorsunuz, Lütfen bekleyiniz... diyor oyle kalıyor ama sayfayı yenilemiyor 1. resime bakınız boyle kalıyor sayfayı F5 yapıyorum ve 2. resime bakınız yani demek istedigim sey bu sitedeki gibi olmuyor Şimdiki Değerlendirme ve yıldızlar yok yani |
|||
|
||||
|
|
#33 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
"Konuyu değer vermeye layık bulduğunuz için Teşekkür ederiz"
şeklinde cümleyi düzenleyin, eski cümleniz: Konuyu değer vermeye layık bulduğunuz için Teşekkür ederiz. Konuya yönlendiriliyorsunuz, Lütfen bekleyiniz... çünkü konuya yönlendirilmiyorsunuz, ajaxla aynı sayfa içerisinde tepkiyi alıyorsunuz. |
||||
|
|||||
|
|
#34 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
fearful Nickli Üyeden Alıntı
2. resime bakmadınız sanırım o şekilde oldugunu bende biliyorum benimsorunumorda yonlendiriliyorsunuz kelimesisin cıkması yada cıkmaması degil degerlendirme yaptıktan sonra yıldızların orda olmaması |
|||
|
||||
|
|
#36 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
bunu kuran arkadaslar
forumunuz ana dizndemi kurulu yoksa forum yada baska biri dizindemi bende sorun var yukarda belirttim ama ilgilenen yok ondan sonra flod yapma diyorsunuz |
|||
|
||||
|
|
#40 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
bende resimlerde göründü herbirseyi oldu ama degerlendirme yaptıgın zaman degerlendirmeyi işleme koymuyor
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| ajax, degerlendirme, konulari |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|