|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBadvanced Modülleri vBAdvanced CMS Modüllerini buradan bulabilir veya paylasabilirsiniz. |
![]() |
|
Okuma: 2050 - Cevap: 25
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
vBAdvanced Modulü: Rastgele Gruplar Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
vBAdvanced Modulü: Rastgele Gruplar
Yapımcı Son Online Tarihi: Feb 2012
vbulletin-tr.com - vBAdvanced Modulü: Rastgele Gruplar ACIKLAMA: Rastgele Gruplar modulu vBAdvanced portalinizda rastgele olarak gruplari gösterir. Gruplara daha cok katilim icin cok özel bir eklentidir. Herkesin kurmasini tavsiye ederim..![]() DESTEGINI GÖSTER
Konu Hasann tarafından (17. March 2009 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Forumhome'da Yeni Sosyal Gruplar | Atakan KOC | vBulletin 3.8 Eklentileri | 13 | 03:32 12. December 2011 |
| Yorumlar |
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
çok güzel düşünülmüş bir modül bence... ellerinize sağlık. 2 sorum olacak;
1- Yukarıdaki resimde görülen albume pictures ayrı bir şey sanırım, yani bu modülle beraber kurulan bir şey değil di mi? 2- Resimdeki sosyal grup modülü sanki en iyi orta üst'de gözükür gibi geldi bana. sola ya da sağa alırsak kötü görünür mü? (denediğinizi düşünerek sordum) |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
redmole Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba arkadasim;
1- Evet Album Pictures tarafimca gelistirilmis ayri bir modul onuda birazdan yayinlayacagim burada. 2- Rastgele Gruplar Modulunu Saga, Sola, Ortaya kurabilirsiniz. Ben denedim bir sorun olmuyor. |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
sosyal gruplari aktif et.
foruma erisebilmeyi aktif et. gruplari görebilmeyide aktif et. |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Kullandigin tema icin modulu kurduguna eminmisin ?
Hangi vbulletin versiyonunu kullaniyorsun? |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| gruplar, hasann, modulu, rastgele, rastgele gruplar, sosyal gruplar, vbadvanced |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|