|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| vBadvanced Modülleri vBAdvanced CMS Modüllerini buradan bulabilir veya paylasabilirsiniz. |
![]() |
|
Okuma: 2986 - Cevap: 26
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
vBAdvanced Modulü: Albüm Resimleri Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
vBAdvanced Modulü: Albüm Resimleri
Yapımcı Son Online Tarihi: Feb 2012
Yeni/Eski/Rastgele Albüm Resimleri vBAdvanced Modülü vbulletin-tr.com - vBAdvanced Modulü: Albüm Resimleri Powered by ![]() ACIKLAMA: vBAdvanced Portali icin Yeni veya Eski Yada Rastgele Albüm Resimlerinizi Gösterebilmeniz icin cok Gelismis bir vBA Modulüdür. Güle Güle Kullanin.. ÖZELLIKLER:
INSTALL INSTRUCTIONS Go to your Forums --> Admincp --> vBa CMPS --> Download / Upload Module --> Module to Upload --> Select albumpictures.xml file from your Computer --> than Submit. upload "vba_cmps_include_template.php" file to your forums/includes folder overwrite.. ![]() DESTEGINI GÖSTER
Konu Hasann tarafından (28. March 2009 Saat 19:53 ) değiştirilmiştir. |
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Postbite Üye Album Linkini Koyalım | AnıL Karahan | vBulletin 3.7 Şablonları | 3 | 10:33 28. June 2009 |
| Albüm İleri ve Geri Modifikasyonu [AJAX] | Agathadaimon | vBulletin 3.8 Eklentileri | 0 | 12:44 10. April 2010 |
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Hasan senin bu geliştirmelerin yüzünden ben bile portal girişi yapmayı düşünür hale gelecegim
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
sıralamayı nasıl değiştiriyoruz
kurduğumda profilinizden önce çıktı ama ben profilden sonra görünmesini istiyorum edit --------------------------------------------------------------------------------- gizlendiği yerden buldum onu ![]() vBa CMPS --> Edit Pages --> Homepage Konu yenibeyin tarafından (18. March 2009 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir. |
|||
|
||||
|
|
#4 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Portal sistemine geçersem kullanırım (: Ellerin dert görmesin...
|
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Teşekkürler.
|
|||
|
||||
|
|
#7 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
ulan yukledım sıte gıttı ne bıcım ıs yapıyosunuz adam gıbı anlatsanıza sunu adamı delı edıyosunuz
|
|||
|
||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
fofan Sizin gibi lak lak ederek edebi bozukluk içerisinde sıkışıp kalan insanlara verilecek yardım yok bu platformda. Sakince oluşan hatayı anlatabilirdiniz...
Değişim ve stabil davranış zamanı... |
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Vbulletine entegre edilen video portalı kısmında eklenen son videoları vBadvanced ta nasıl gösterebiliriz . Albümler gibi
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| album, modulu, resimleri, vbadvanced |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|