|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Ücretli Eklenti Istekleri Profesyonel olarak ücretli eklenti yazdırmak isteyenler veya eklentilerini satmak isteyenler bu bölüme yazabilirsiniz. |
![]() |
|
Okuma: 615 - Cevap: 1
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Merhaba,
vbulletin-tr.com - vbulletin 3.8.4 UTF-8 english - Türkçe language switch Forumum UTF-8 türkçe yüklü... Dil değiştirme sırasında bazı tabir ve bazı düğmeler türkçe veya ingilizce kalmaya devam ediyor. Galiba bazı tabirler de stille alakalı olduğu için türkçeleştiremiyorum da... eş zamanlı olarak pek çok öğenin değişmesi lazım. hazır PSDlerim var, hazır HTMLlerim de var... Bu iş acil ve ayrıntılar için lütfen benle temasa geçin. Mesajınızda eposta adresinizii msn ve varsa skypa adresinizi yazın. birkaç yüz TL ödemeyi düşünüyorum. ---- daha uzun soluklu bir iş aslında ve bir iki modifikasyon daha var, ama önce bu yukarıdaki işi düzgün yapacak birini arıyorum. yabancı da kiralamak istemiyorum, çünkü türkçeleştirme konusunda türkle çalışmak en mantıklısı gözüküyor. forum sağlıklı bir şekilde istediğim şekilde kurulduktan sonra da aylık bakım ücreti öderim. |
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
mail gönderdim!