|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Sorunlar ve Çözümleri vBAdvanced CMS Sistemi ile ilgili problem cözümleriniz burada. |
![]() |
|
Okuma: 238 - Cevap: 1
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
degerli arkadaslar
vbulletin-tr.com - index baglantı hatası admin cpden portal sayfasının aktıf olmayan daha onceden kullandıgım onemlı olmayan bır modulunu sıldım index 'e baglanamıyo baska daha onceden duzenlemıs oldugum index.php dosyası ıle degıstırdım fttpden ıcerı attım yıne sorun duzelmedı dıger bolumler calısyo sadece portal sayfasının index.php calısmıyo bu sorunu nasıl gıderebılırm yardımcı olabılırmısınz aldıgım uyarı : Bu hata (HTTP 500 İç Sunucu Hatası) ziyaret etmekte olduğunuz web sitesinde web sayfasının görüntülenmesini engelleyen bir sunucu sorunu olduğu anlamına gelir. -------------------------------------------------------------------------------- |
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
index.php de virüs kodu olabilir