|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
![]() |
|
Okuma: 399 - Cevap: 6
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
merhaba değerli arkadaşlar
vbulletin-tr.com - www.vBulletinData.com satılıktır adındanda herkesin tanıdığı vBulletin destek sitesi yurtdışına taşınma nedeni ile satılıktır. satışını yapmak istediğim 2 şekilde olur 1. sadece domain : açılış fiyatı: 500 TL sadece domain 2.domain+site : Açılış Fiyatı : 1000 TL domain + site ( 22000 Üye sayısı ) Domain Bitiş süresi : 05.01.2011 Domain Devir : isim tescil.net ten Ödeme sadece PayPal dan alınmaktadır. iletişim : info@dizifilmforum.com |
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Pardon siz kimsiniz ? Ne hakla satıyorsunuz ?
Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
benim temayida çalmiş biri
sitemiz kapali diye yayinliyoruz diye götürüyor
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Seçkin ben hakan cem benim abim kendisi kaza geçirmiş kaç aydan beri hastanedeydi sizi bulamıyordum sonunda böyle bişey aklıma geldi belki bulurum sizi bana abimin mail adresine mail atın görüşelim
saygılarımla |
|||
|
||||
|
|
#5 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Size ait olmayan birşeyi mi satmaya kalkıyorsunuz ?
|
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
ulaşmak istedikten sonra vBulletindata.net ten ulaşabilirdiniz. Ama bana acil ulaşın bu konu canımı sıkıyor. Profilinize msn adresimi bıraktım benimle iletişime geçiniz.
Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| satılıktır, wwwvbulletindatacom |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|