|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Site Analizi Sitenizi tanıtmakmı istiyorsunuz. Öyleyse bu bölümde sitenizi tanıtabilirsiniz. |
![]() |
|
Okuma: 202 - Cevap: 2
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/site-analizi/gencliknerdecom-forum-yayinda-8722.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| www.Gencliknerde.com Referrers Tracking: Last 20 Referrers, Last 20 SE referrers, Last 20 Search Queries - Sayyac.com | This thread | Refback | 11. April 2010 19:36 | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 12. March 2010 18:34 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
vbulletin-tr.com - GenclikNerde.Com FORUM YAYINDA! Bundan yaklaşık 6 ay önce çeşitli sorunlar nedeniyle yaklaşık 28bin üyeli, 150bin mesajlı, 80bin konulu gencliknerde.net'i kapatmak zorunda kalmıştık. Fakat aradan geçen zaman bu forumda yaşadığımız arkadaşlıkları, sohbetleri, eğlenceleri anımsattı ve forum arkadaşlarımında bu yöndeki ısrarı üzerine 3 ay önce blog servisimiz yayına girdi. Ve aradan 2 ay geçtikten sonra forumumuzu açtık. 1 ay oldu forumu açalı ve sizinde değerlendirmenizi, analiz yapmanızı istedim. Umarım beğenirsiniz. Teşekkürler şimdiden => GenclikNerde.Com PORTAL <= => GenclikNerde.Com FORUM <= Not: tema Hasann ve yuNUS'a aittir. Üzerinde ufak değişiklikler, düzenlemeler yapılmıştır... |
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
güzel
başarılar
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| eglence forumu, forum, genclik forumu, gencliknerde forum, gencliknerde.com, gencliknerdecom, paylaşım platformu, yayinda |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/site-analizi/gencliknerdecom-forum-yayinda-8722.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| www.Gencliknerde.com Referrers Tracking: Last 20 Referrers, Last 20 SE referrers, Last 20 Search Queries - Sayyac.com | This thread | Refback | 11. April 2010 19:36 | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 12. March 2010 18:34 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|