|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Rütbe Setleri Custom Rank Sets for all vBulletin versions. |
![]() |
|
Okuma: 1032 - Cevap: 8
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Takım Rütbeleri Detaylar »»
|
||||||||||||||||||||||
|
Takım Rütbeleri
Yapımcı Son Online Tarihi: Feb 2012
DESTEGINI GÖSTER
|
||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Header Tab Menü | Hasann | vBulletin 3.7 Şablonları | 31 | 02:43 12. January 2010 |
| Günün En Çok Mesaj Yazan Üyeleri | Hasann | vBulletin 3.8 Eklentileri | 96 | 15:59 30. January 2011 |
| Username HTML Markup (Forumdisplay) | Hasann | vBulletin 3.8 Eklentileri | 71 | 19:52 26. August 2011 |
| vBA Modulü: En Cok Mesaj Yazan Üyeler | Hasann | vBadvanced Modülleri | 39 | 19:26 11. June 2011 |
| vBAdvanced Modulü: Rastgele Gruplar | Hasann | vBadvanced Modülleri | 25 | 18:30 8. November 2010 |
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
SüperLer abi .. eLLerine sağLık ..
Yha bunun için bi kodLama yapıLabiLir mi ? Örn : Üye kayıt oLurken takım seçsin .. Bu rankta o üyeye otomatik gitsin ? |
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Cinsiyet Gösterme verdiğin Link .. Ben takımı istiyorum ve Rank oLarak gösterecek ..
|
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Tesekkurler Hasann Uye Profil Sayfasinda Sag Tarafa Koymayi Dusunuyorum, Siyah Arka Planli Olanlar Hosuma Gitti
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| hasann, rutbeleri, takım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|