|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Rütbe Setleri Custom Rank Sets for all vBulletin versions. |
![]() |
|
Okuma: 342 - Cevap: 0
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Star Ranks Arıyorum Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||
Arkadaşlar merhabalar öncelikle, forumunuzda yeniyim.
vbulletin-tr.com - Star Ranks Arıyorum Esasında grafik işlerinde kendime güvenirim, grafik bağlamında kusurlarım tek tüktür.Ancak sizlerden rank istediğin de bulunacağım; eğer yanlış yere konu açmadıysam. Ben Yıldız şeklinde Rank arıyorum.Ancak alışılmışın dışında olmasını istiyorum.Kendi tasarımımı yapacaktım ancak bir türlü bunu yapamadım.Eğer aranızda bana bu konuda yardımcı olacak varsa buradan tasarımlarını paylaşırsa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyor, iyi forumlar diliyorum.. DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| Movshare ve Ekolay bbcode arıyorum | Dostyakasi | vBulletin 3.8 Eklentileri | 0 | 19:26 29. December 2009 |
| Sağlam bir dil dosyası arıyorum ? | mechul | vBulletin 3.8 Eklentileri | 0 | 19:06 22. January 2010 |
| Postbit arıyorum.. | Symphsodon | vBulletin 3.8 Şablonları | 13 | 16:20 29. May 2010 |
| Sitem İçin Rütbe Arıyorum | bashque | Rütbe Setleri | 1 | 18:15 27. November 2011 |
![]() |
| Etiketler |
| arıyorum, ranks, star |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|