|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
![]() |
|
Okuma: 381 - Cevap: 6
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/lisans-satisi/owned-vbulletin-40-vbseo-lisans-uygun-fiyata-8716.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 11. March 2010 02:37 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
Arkadaşlar Hiç Kullanılmamış Vb 4.0 + vbseo Vardır Elimde Alıcak Arkadaşlar pm İle Uaşsınlar Uygun Fiyata Vericem
vbulletin-tr.com - Owned Vbulletin 4.0 + Vbseo Lisans Uygun Fiyata İkisi 250 TL dir Konu muratkaya tarafından (11. March 2010 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir. |
|||
|
|
||||
|
|
#3 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
Sadece vbseo satarsan alırım ?
|
|||
|
|
||||
|
|
#4 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
vbulletin lisans 190$, vbseo 140$ civarıydı sanırım,
330$ düz hesap 300$ desek yine sen paranı çıkartamıyorsun, eminmisin lisanslı ürün sattığına? Yanlış anlama baltalamak istemiyorum arkadaşların kafasında soru işareti kalmasın maksat. E-GencFrm Bakım Çalışması, ÖSS Nedeniyle kapalıyız.
|
|||
|
||||
|
|
#5 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
mcreean@hotmail.com.tr ekle görüşelim hocam
|
|||
|
|
||||
|
|
#6 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
duygusuz_genc@hotmail.com ekle goruseLım kardesss
|
|||
|
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| fiyata, lisans, owned, uygun, vbseo, vbulletin |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/lisans-satisi/owned-vbulletin-40-vbseo-lisans-uygun-fiyata-8716.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 11. March 2010 02:37 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|