|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
![]() |
|
Okuma: 323 - Cevap: 3
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Selamun Aleyküm Kardeşler..
vbulletin-tr.com - Acele Lisans Lazım Yardım İslami bir sitemiz var ve gereken uyarı geldi artık lisans almamız şart diyebiliriz. Lisansı olup uygun bir fiyata vermek isteyen Arkadaşlar varsa Lütfen bizimle irtibata geçsin Selametle.. |
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Kaçakmı Düşüncen Yanlış kardeş..
Kaçak Kelimesini Senin için şöyle diyebilirim. örnek verirsek eğer. xp kurulurken sende şifre istiyor eğer o şifreyi yazarsan yani parasını verip aldıysan o şifreyi kaçak olmaz. ancak sanal ortamda temin ettiysen bi bedelsiz karşılığı o zaman kacak olur vbulletin ise. sende kurulum için şifre istemiyor. deneyin diyor. bizde denedik ve beğendik. eğer denenmesini istemeseydi. kurulum esnasında sizden şifre isterdi dimi. demekki vbulletin buna müsade istiyor. beğenirsen alırsın diyor beğenmezsen kapatırsın diyor. bizde beğendik ve almaya karar verdik |
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| acele, lazım, lisans, yardım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|