|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Link Değişimi Ücretsiz olarak başka sitelerle karşılıklı yada çapraz link değişimi yapmak istiyorsanız bu bölüme bakabilirsiniz |
![]() |
|
Okuma: 3934 - Cevap: 104
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
PHP- Kodu:
1. Sadece vBulletin kurulu kaliteli, düzenli ve derli toplu forumlarla link degisimi yapilacaktir. a. (footer karman corman olmamalidir) b. (karisik ve gereksiz bir sürü forum kategorisi bulunmamalidir.) 2. Forumunuz icerigi genel olmamalidir, bir tek konuya yogunlasmis forum siteleri kabul edecegimiz basvuranlar arasinda ilk sirada gelir. 3. vBulletin Türkiye linkini forumunuza ekledikten sonra bu konu altina sitenizin adresini yaziniz. 4. Sadece ilk basvuran 20 forum sitesi ile link degisimi yapilacaktir limit dolduktan sonra yapilmayacaktir yada forum yönetiminin insiyatifine göre sayi arttirilacaktir. 5. Ben veya Mack arkadasimiz onayladiktan sonra forumunuzun linki alt tarafa eklenecektir. 6. Onaylamalar uzun sürebilir bu süre cercevesinde linkimizin silinmemesini umud ediyoruz aksi taktirde onaylanmadan rededilebilirsiniz. Ilgilenenlere önemle duyurulur.. www.vBulletin-TR.Com Yönetim Kurulu, Hasann Sevgilerimizle.. |
||||
|
|||||
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
PHP- Kodu:
İyi Günler Dilerim Konu ByIron tarafından (9. June 2009 Saat 18:13 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Uygun Gorulurse...
PHP- Kodu:
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Şimdiden başarılar ben eklemeyecegim
|
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
eKlemek istersen reis
PHP- Kodu:
|
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
uygun görürseniz sitem
www.maxipaylasim.net |
|||
|
||||
|
|
#7 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Ekledim
PHP- Kodu:
www.malioztekin.com Bol Referans İle İsteğe Özel vBulletin Tema Tasarımlarınız Yapılır. |
||||
|
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
ByIron Nickli Üyeden Alıntı
Kusura bakmayin genel forumlari kabul etmiyoruz basvurunuz rededilmistir.
Klaviatura Nickli Üyeden Alıntı
Basvurunuz kabul edilmistir.
Ancak linkimizi yukarda verdigimiz gibi eklerseniz fikrimizi degistirmemis oluruz. Bosu bosuna mesaj yazmayin banlayacagim sizi.
aJHier Nickli Üyeden Alıntı
Basvurunuz kabul edilmistir.
MUZAFFER218 Nickli Üyeden Alıntı
Kusura bakmayin genel forumlari kabul etmiyoruz basvurunuz rededilmistir.
Basvurunuz rededilmistir. |
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Bende Ekledim Hasan abi
|
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
BEN EKLEDİMM
<a href="www.paylasimdunyasi.org/forum" rel="nofollow" target="_blank">PAYLAŞIMIN YENİ ADRESİ</a> |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| atakan koc, değişimi, hasann, link, link-degisimi, vbulletin-turkey.com, vbulletintrcom |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|