|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Link Değişimi Ücretsiz olarak başka sitelerle karşılıklı yada çapraz link değişimi yapmak istiyorsanız bu bölüme bakabilirsiniz |
![]() |
|
Okuma: 2016 - Cevap: 27
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/link-degisimi/vbulletin-trcom-link-degisimi-2010-a-9827.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin-TR (vbulletinturkey) on Twitter | This thread | Refback | 23. September 2010 12:51 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
PHP- Kodu:
1. Sadece vBulletin kurulu kaliteli, düzenli ve derli toplu forumlarla link degisimi yapilacaktir. a. (Karisik ve gereksiz bir sürü forum kategorisi bulunmamalidir.) 2. Forumunuz icerigi genel olmamalidir, bir tek konuya yogunlasmis forum siteleri kabul edecegimiz basvuranlar arasinda ilk sirada gelir. 3. vBulletin Türkiye linkini forumunuza ekledikten sonra bu konu altina sitenizin adresini yaziniz. 4. Sadece ilk basvuran 20 forum sitesi ile link degisimi yapilacaktir limit dolduktan sonra yapilmayacaktir yada forum yönetiminin insiyatifine göre sayi arttirilacaktir. 5. Ben veya Hasann arkadasimiz onayladiktan sonra forumunuzun linki üst tarafa eklenecektir. 6. Onaylamalar uzun sürebilir bu süre cercevesinde linkimizin silinmemesini umud ediyoruz aksi taktirde onaylanmadan rededilebilirsiniz. Ilgilenenlere önemle duyurulur.. vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu Yönetim Kurulu, Mack Saygılarımızla... Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() Konu Mack tarafından (6. February 2011 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Emre aklımdan geçeni okuyorsun
![]() PHP- Kodu:
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Uygun görülürse 2 Forum var
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
Kişi Dili altında saklıdır, Konuşunca kıymetinden neler kaybettiğini anlarsınız. Hz.Ali (k.v)'
www.ParkSohbet.Com | www.DiziFilmler.Com |www.keyifci.Com |
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Uygun görüldüğünde lütfen bildiriniz. Sitemizdeki TAVSİYE LİNKLER (siteye girdiğinizde en altta) bölümüne eklenmiştir.
PHP- Kodu:
|
|||
|
|
||||
|
|
#5 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Linkiniz Eklenmiştir...
muratson Nickli Üyeden Alıntı
---------- Post added at 14:35 ---------- Previous post was at 14:33 ---------- Parksohbet.com siteniz kabul edilmiştir... Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
bende en alta her sayfaya koyuyorum siz nereye koyacaksınız konuldu demişsiniz ama göremedim
|
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
1-Mesken.Gen.Tr ' de zaten ekli
PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
|- Alper İŞLER Yenilendi ! |
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
www.kingforum.org uygunsa ekleyebilirim?
RapidShare - Hotfile - MegaUpload
Brazzers - BangBros - RealityKings ve daha fazla Premium acc. istiyorsan tıkla. İletişim: info@oguzhanozer.net |
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
CaSh Nickli Üyeden Alıntı
Konuda mesajınızı göremedim ?
---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:29 ----------
Oğuzhan Özer Nickli Üyeden Alıntı
siteniz 15dk'dır açılmadı...
Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Hosting ile ilgili problem vardı.
RapidShare - Hotfile - MegaUpload
Brazzers - BangBros - RealityKings ve daha fazla Premium acc. istiyorsan tıkla. İletişim: info@oguzhanozer.net |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| 2010, değişimi, link, vbulletintrcom |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/link-degisimi/vbulletin-trcom-link-degisimi-2010-a-9827.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin-TR (vbulletinturkey) on Twitter | This thread | Refback | 23. September 2010 12:51 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|