|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Link Değişimi Ücretsiz olarak başka sitelerle karşılıklı yada çapraz link değişimi yapmak istiyorsanız bu bölüme bakabilirsiniz |
![]() |
|
Okuma: 175 - Cevap: 7
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Pr1 ve üstü dizi siteleriyle link değişimi yapıyorum.Dizi siteleri dışındakileri kabul etmiyorum arkadaşlar.
vbulletin-tr.com - Pr1 ve Üstü Dizi Siteleriyle Link Değişimi Yapılır. Kod:
<a href="http://www.dizi-tr.org" title="dizi izle, diziizle, dizi, diziler, hd dizi izle, yabancı dizi izle, son bölüm izle,dizi-tr.org">Dizi-TR</a> Alexa > Dizi-tr.org Site Info |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Merhabalar
Ekleneceğiniz Site : Dizifilmler.Com Ekleyeceğiniz kod :
Teşekkürler. Kişi Dili altında saklıdır, Konuşunca kıymetinden neler kaybettiğini anlarsınız. Hz.Ali (k.v)'
www.ParkSohbet.Com | www.DiziFilmler.Com |www.keyifci.Com |
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Eklendiniz Hayırlı Olsun.
Kişi Dili altında saklıdır, Konuşunca kıymetinden neler kaybettiğini anlarsınız. Hz.Ali (k.v)'
www.ParkSohbet.Com | www.DiziFilmler.Com |www.keyifci.Com |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| değişimi, dizi, link, pr1, siteleriyle, ustu, yapılır |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|