|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
![]() |
|
Okuma: 258 - Cevap: 4
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Smf olan forumu 10 martta vb çevirdik. Çevirdiğimiz günden beri sadece anasayfayı indexlemiş. Google botları sürekli sitede ama indexlemiyor. Neden olabilir ?
|
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Daha 1 hafta olmuş. Ha diye olacak iş değil. Seo'yu kurduktan 1 ay sonra, site rayına oturur.
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Anladık fakat benim kafamı kurcalayan smf en geç 2-3 gün içinde indexliyordu. Şimdi baktım google sadece katagorileri indexlemiş. Google botlarıda sürekli sitede
|
|||
|
||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
kategorilerin ve mesajların üye olamayanlara kapalı ise sadece başlıkları indexler geçer...
üye olmayanlara tüm mesajları v.s açmalısınız ki google sitenizi sevsin
Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Google önce gelir, sitenin anasayfasının bir fotoğrafını çeker. Daha sonra (yaklaşık 1 hafta sonra) tekrar gelip, anasayfaya bağlı tüm linkleri tarar.
Server unix ise apache mod-rewrite ile 301 yönlendirme, windows ise 301 url yönlendirme yapılması google açısından çok önemlidir. |
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| problemi, İndex |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|