|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 210 - Cevap: 8
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
arkadaşlar zoints seo eklenti kurarken database hatası alıyorum ne yapabilirim aldığım hata da bu
vbulletin-tr.com - zoints seo eklenti kurarken database hatası alıyorum The database has encountered a problem. |
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
.htaccess dosyasındaki gerekli düzenlemeleri yaptınız mi acaba?
Temiz Bir sayfa.
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
# -FrontPage-
IndexIgnore .htaccess */.??* *~ *# */HEADER* */README* */_vti* <Limit GET POST> order deny,allow deny from all allow from all </Limit> <Limit PUT DELETE> order deny,allow deny from all </Limit> AuthName domainadı.com AuthUserFile /home/maxturk/public_html/_vti_pvt/service.pwd AuthGroupFile /home/maxturk/public_html/_vti_pvt/service.grp htacessimde sadece bu var bana tam olarak verebilir misiniz düzenleyip lütfen |
|||
|
||||
|
|
#4 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
PHP- Kodu:
Temiz Bir sayfa.
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
PHP- Kodu:
Temiz Bir sayfa.
![]() Konu DesMond tarafından (4. September 2010 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
admincpdeki zoints ayarlarında Rewrite URLs hangisi işeretli?
Temiz Bir sayfa.
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
şöle oldu olay önce klasörleri attım ne zaman eklentiyi de kurdum kurar kurmaz önce satır sonra da database hatası vermeye başladı lütfen yardımcı olunuz
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| alıyorum, database, eklenti, hatası, kurarken, seo, zoints |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|