|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 323 - Cevap: 1
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Error at the line 3017: /*!40101 SET character_set_client = @saved_cs_client */;
vbulletin-tr.com - yedek yükleme problemi Query: /*!40101 SET character_set_client = @saved_cs_client */; MySQL: Variable 'character_set_client' can't be set to the value of 'NULL' slm arkadaşlar bigdump ile yedek yüklemeye çalışıyorum ama bu hatayı alıyorum bu sorunu nasıl çözecem. |
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Karakter hatası. Bigdump kullanmak yerine, SSH ile 50-60 Saniye'de atınız. Türkçe karakter sorunu oluşturmaktadır Bigdump. Ve böyle bazı hatalar verir.
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| problemi, yedek, yukleme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|