|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 122 - Cevap: 1
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Arkadaşlar,
vbulletin-tr.com - X Adlı konu açılmasın Örneği oyun kelimesinden vereyim, konu açılırken, konu adı içerisinde oyun geçenler açılmasın hata versin. Bir nevi sansür gibi, bunu nasıl yapabilirim? acil yardım edebilir misiniz, site şuanda spam altında
|
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
spamleri engellemen daha mantıklı bence.. ama yok soruma cvb istiyorum dersen en fazla o kelimeyi sansürlü yaparsın admin panelden o kelimeler senin istediğin şekilde gözükür..
Admincp / vBulletin Seçenekler / Sansürlü Kelimeler --> bu yolla istediğinizi yapabilirsiniz... |
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| acılmasın, adlı, konu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|