|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 163 - Cevap: 2
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Mrb arkadaşlar aşağıda ki resimde de gördüğünüz gibi siteme ait sitemap_1.xml.gz dosyasını google ve ask.com gibi siteler görmemeye başladı. Bu olay durduk yere oldu. Site araçlarından defalarca gönderdim her defasında hata verdi google. Robots.txt sildim 0'dan attım yine aynı şey. Bana yardımcı olabilecek var mı acaba.?
vbulletin-tr.com - vbseo sitemap ile ilgili yardım. ![]() Online yardım edebilecekler için. Msn'im : reis@zirve.org |
||||
|
|||||
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Google Görüp Görmedigini webmastertools'Dan Bakın Lütfen Eger Bir Sorun Var Sorunu Size Belirticektir Ona Göre Size Tam Bilgi Verebilir ...
https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=tr
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Site Haritanıza erişmeye çalışırken bir hatayla karşılaştık. Lütfen Site Haritanızın yönergelerimize uygun ve belirttiğiniz yerde erişilebilir olmasını sağlayın ve yeniden gönderin.
Orda söylediği olay bu. Ama ben http://www.direkfilm.net/sitemap_1.xml.gz adresine tıkladığımda site haritamı görebiliyorum? |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| ile, ilgili, sitemap, vbseo, yardım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|