|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 164 - Cevap: 4
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
İlk önce hayırlı ramazanlar herkese : ) ...........
vbulletin-tr.com - (vb 3.8) 406 Not Acceptanle /showthread.php Hatası Ben kendi forumumda herangi bişey arıyorum buluyorum ama o konuyu açmaya çalışınca 406 Not Acceptanle /showthread.php hatası alıyorum .... Örneğin; amerikan pastası filmini arıycam - film bölümüne giriyorum ara kısmından ismini yazıp arıyorum çıkan sonuçlardan (konulardan) herangi birine tıkladığım zaman hata veriyor..... url adresim böyle oluyor http://www.siteadıııı.biz/showthread.php?t=10008&highlight=amerikan+pastas%F D Bunu aşağıda resimli olarak verdim ....... Not: tüm eklentileri kapadım denedim olmadı...... belkide ben yapamadım neyse... eğer şu çözümü vericekseniz denedim olmadı ... <IfModule mod_security.c> SecFilterEngine Off SecFilterScanPOST Off </IfModule> neyse resimler aşağıda ![]() ![]() ![]() yine olmazsa tüm uygulamaları silicem buda siteyi baştan yaratmak demek
|
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
showthread.php dosyasını ftpye yeniden atıp sonrasında admincp>bakım onarım bölümünden>sayaçları güncelleye girip ordaki tüm sayaçları tek tek güncelleyip sonrasında veritabanını onarıp tekrar denermisin?
Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Eklentileri tek tek yasaklayarak kontrol ediniz. Büyük ihtimal eklentilerin birinde sorun...
|- Alper İŞLER Yenilendi ! |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
SEO ayarlarınızdan kaynaklanıyor olmalı. Eğer öyleyse hangi seoyu kullanıyorsanız url rewrite ayarlarını kontrol edin.
Ayrıca .htaccess'i buradan paylasın. |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| 406, acceptanle, hatası, or showthreadphp |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|