|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 418 - Cevap: 2
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/genel-vbulletin-sorunlari/uye-rutbe-degisimi-8715.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 11. March 2010 02:37 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
Daha önce benzer konu açılmışmı diye arattım ama bulamadım. Gözümden kaçtıysa özür dilerim.
vbulletin-tr.com - Üye Rütbe Değişimi vbulletin 3.8.4 lisanslı sürüm kullanıyorum. Üye rütbeleri ile ilgili sorunum var. Giriş şartlarını belirlememe rağmen bir türlü aktif edemedim. Örneğin; New member grubuna kayıtlı üyenin 50 mesajı olduğu zaman Member grubuna geçmesini istiyorum. Acaba nerede yanlış yapıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. |
|||
|
||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Aktif olsun seceneginide tikliyormusunut yeni üye rütbesi olustururken?
Yani herseyi eksiksiz girdiginize eminmisiniz? |
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
sorunu çözmüştüm. Kusura bakmayın yazmayı unuttum buraya. Birkaç giriş şartı eklememden kaynaklanıyormuş.
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| değişimi, rutbe, uye |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/genel-vbulletin-sorunlari/uye-rutbe-degisimi-8715.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 11. March 2010 02:37 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|