|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 201 - Cevap: 4
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
bir tema yapıcam
vbulletin-tr.com - Tema Editlemeyle ilgili Ekte gördüğünüz gibi öylesine anlaşılması için bir şey hazırladım... Kategoriler ortada ve belli bir büyüklükte olcak... ekteki resim gibi bunu nasıl yapabilirim? 3.8.3 bilgisi olan =? |
||||
|
|||||
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
İndexmi hazırlamak istiyorsunuz yoksa kategorileri yan yana koymak gibi bir şeymi?
|- Alper İŞLER Yenilendi ! |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
1
Bu verdigim temayi localhostuna kur ve incele sana fikir verecektir nasil yapacagina dair.
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
çok sağol hasan denerim eve geldiğimde
|
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
flood olcak ama o temayı incelediğimde yapılması gereken şeyi yapamamdım yani olmadı...:/
ki tema sorunlu olsa gerek kategorileri bile göstermiyor... çift kolon yapmayı bilmiyomuyuz
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| editlemeyle, ilgili, tema |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|