|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 192 - Cevap: 3
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
merhaba arkadaşlar;
vbulletin-tr.com - sürüm yükseltme sorunu vbulletin 3.8.5 sürümünü kullanmaktayım şuan çalışmakta olduğum serwer sağlayıcımın 4.0 ve üstü sürüm yükleyebilmek için bazı yazılımlarının eksik olması nedeniyle sürüm yükseltme yapamıyorlar, bende başka bir serwer sağlayıcıdan hosting paketi aldım bu seferde bu hosting aldığım firmada sürüm yükseltmeyi bir türlü beceremedi, bu konu hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz? |
|||
|
||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Hosting satanların vB upgrade yapamamaları çok normal. Siz yapamıyorsanız bu işten anlayan birilerinden yardım almalısınız.
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
sevgili kardeşim benden sana bir tavsiye sen sen ol 4 versiyona gecme bak 1 haftadir 4.0 dan 3.8 gecmek için heryolu denedim herkese sorudm bu benim fikrim neden diye sorarsan onuda solyum sana 3.8.4 versıyon 5 ayda 1800 kusur uye ve iyi bir hitim vardi 4 versiyona gecınde ne hiti hitin h sini bıle goremıyom bunalrı goz onune al ona gore davran derim kolay gelsın
|
|||
|
||||
|
|
#4 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
sayın zbahadir, haklı olabilirsiniz hosting firmaları hakkında söylediklerinizde, ayrıca kime sorsan bu işin uzmanıyım diyor, ve unutmadan kime nasıl güvenip şifrelerini vericeksin ki? varmı öyle bir tanıdığınız, yönlendirebilirmisin beni?
---------- Post added at 23:17 ---------- Previous post was at 23:09 ---------- sevgili servet, dediklerinde haklısındır muhakkak, yaşanılan örnekler gerçek ıspatlardır, 4.0 sürümüne geçmek isteyişim sadece merak, birde yenilenmiş bir yüz olmak, genelde 4.0 sürümünü hemen hemen herkes kullanıyor, acaba herkesmi şikayetçi, madem bu kadar sorun var kimse neden ses çıkartmıyor anlamadım, sen sadece bu sebepten dolayımı beğenmedin, bu sorununun başka bir problemden kaynaklanmış olmasın? ayrıca önemli bir unsur benim için; anlıyamadığım bir konu, 5 ayda 1800 küsür üyeyi nasıl yapıyorsunuz, bu üyelerden kaçı aktif? ben yaklaşık 1.5 sene oldu siteyi açalı sadece 158 üyem var gerçi benim sitem üye olmadan herkes konuları görebilecek şekilde, acaba bundan dolayımı ?başka bir yolu varsa banada söylermisin acaba ?
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| sorunu, surum, yukseltme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|