|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 190 - Cevap: 2
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Mrb arkadaşarl bundan 1-2 ay öncesine kadar soruncus çalışan Sitemap Generator v2.5 şimdi hataveriyor hata tam olarak şu
vbulletin-tr.com - Sitemap Generator v2.5 Hata Kod:
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/*****/domains/******/public_html/vbseo_sitemap/vbseo_sitemap_functions.php on line 982 Yardımlarınız için şimdiden teşşekürler. |
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Warning: fopen(/home/*****/domains/**********/public_html/vbseo_sitemap/data/sitemap_1.xml.gz) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/bynoment/domains/forumfokurtu.com/public_html/vbseo_sitemap/vbseo_sitemap_functions.php on line 954
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/--***/domains/******/public_html/vbseo_sitemap/vbseo_sitemap_functions.php on line 971 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/******/domains/********/public_html/vbseo_sitemap/vbseo_sitemap_functions.php on line 982 Run sitemap dedğim zaman bu hataltı alıyorum dosyaları değiştirdim ne yaptıysam olmadı google sitemap_index.xml.gz yide sürekli görmüyor dediği yerde yokdesem var nasıl görmüyor onuda anlamıyorum acil yardımcı olursanız svinirim |
|||
|
||||
|
|
#3 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
flood yapıyorum ama bu sorunu çözecek bi akıl verecek babayit yokmu?
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| generator, hata, sitemap, v25 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|