|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 208 - Cevap: 2
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
arkadaşlar ben vb 4.0.3 kullanıyorum ve konuda yazı tipi verdiğimde mesela kırmızı yazı tipi yada kalın yapıyorum yazıyı kodları gözüküyor bunların gözükmemesini nasıl sağlayaiblirim? yada eklenti olarakmı yüklemeliyim yardım lütfen
|
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
valla tüm izinleri var html bile verdim
ve sağda bi buton var şimdi buldum editör değiştir diyince düzeliyor. varsayılan editör standart mış bunu WYSG mi ne öle bişe var nasıl varsayılan yapabilirim standartı kaldırmam lazm
|
|||
|
||||
|
|
#3 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
napayım çarem kalmadı dedim bi an kaparım şimdi
html bb kodu kullanımı kapandııı ![]() ---------- Post added at 01:08 ---------- Previous post was at 01:06 ---------- site benim değil yav arkadaşların onlar bilmiyor ben sadece oluşturuyorum www.babelsir.com Sırların Kapısı Aralanıyor!---------- Post added at 01:11 ---------- Previous post was at 01:08 ---------- hocam olmuyor bu ya standartı gösteriyor yada herikisini bu ne biçim bişey ya standartı kaldıramazmıyım ![]() ---------- Post added at 03:03 ---------- Previous post was at 01:11 ---------- sorunu hallettim teşekkürler arkadaşlar ![]() UPDATE user SET showvbcode=2 bu sql sorgusunu çalıştırınca düzeldi sorun
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| hatası, konularda, lutfen, tipi, yardım, yazı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|