|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 234 - Cevap: 9
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Merhaba. Forumada konu aç butonuna tıklayınca aşağıdaki hatayı alıyorum.
vbulletin-tr.com - Konu Açamıyorum. Database Hatası. Kod:
Database error in vBulletin 3.8.4:
Invalid SQL:
SELECT prefix.*, prefixpermission.usergroupid AS restriction
FROM forumprefixset AS forumprefixset
INNER JOIN prefixset AS prefixset ON (prefixset.prefixsetid = forumprefixset.prefixsetid)
INNER JOIN prefix AS prefix ON (prefix.prefixsetid = prefixset.prefixsetid)
LEFT JOIN prefixpermission AS prefixpermission ON (prefix.prefixid = prefixpermission.prefixid)
WHERE forumprefixset.forumid = 4
ORDER BY prefixset.displayorder, prefix.displayorder;
MySQL Error : Illegal mix of collations (latin1_general_ci,IMPLICIT) and (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) for operation '='
Error Number : 1267
Request Date : Friday, August 13th 2010 @ 10:09:23 AM
Error Date : Friday, August 13th 2010 @ 10:09:23 AM
Script : http://www.xxxxxxxxx.com/forum/newthread.php?do=newthread&f=4
Referrer : http://www.xxxxxxxxx.com/forum/login.php?do=login
IP Address : 212.175.208.138
Username : X
Classname : vB_Database
MySQL Version : 5.1.46-log
|
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
1
Database'den latin1_general_ci den latin1_swedish_ci çevirmen gerekiyor ilgili tabloyu.
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
prefix , prefixpermission , forumprefixset , prefixset
bunlara uygularsan sorun çözülür gibi
Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
sorununuz çözüldüyse ne mutlu bizlere...
Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Şimdi de bu hata geldi karşıma :S Sql'im çok mu bozuk nedir bu anlamıyorum.
Kod:
Database error in vBulletin 3.8.4: Invalid SQL: UPDATE user SET posts = posts + 1, usertitle = '<font color=\'#d80000\'><b>Forum Yöneticisi<b/></font>', lastpost = 1281713072, lastpostid = 0, threads = 1 WHERE userid = 1; MySQL Error : Unknown column 'threads' in 'field list' Error Number : 1054 Request Date : Friday, August 13th 2010 @ 05:24:32 PM Error Date : Friday, August 13th 2010 @ 05:24:32 PM Script : http://www.xxxxxxxxxx.com/forum/newthread.php?do=postthread&f=2 Referrer : http://www.xxxxxxxx.com/forum/newthread.php?do=newthread&f=2 IP Address : 212.175.208.72 Username : x Classname : vB_Database MySQL Version : 5.1.46-log ---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 18:25 ---------- Biraz araştırınca buldum forumda. "Threads Started by User in Postbit and Profile" Bu eklentiden dolayı hata alıyormuşum. Kaldırdım. Umarım sql hataları sonlanır Artık hep burdayım...
|
|||
|
||||
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
panelde ürün yöneticisinde Threads Started böyle bir eklenti varmı var ise eğer kaldırın
![]() |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| acamıyorum, database, hatası, konu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|