|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 254 - Cevap: 1
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Iyi Aksamlar.
vbulletin-tr.com - Harf problemi - mysql_connect? Ben bu gün Server degtirdim ve Backupu upload ettikten sonra "ä ü ö ß" harflerini göremiyorum. Sadece "?" var onlarin yerine. Server Rusyada oldugu icin mysql_connect kullanip sunlari eklemem lagzim: mysql_query ("set character_set_client='latin1'"); mysql_query ("set character_set_results='latin1'"); mysql_query ("set collation_connection='latin1_german1_ci'");" Cünkü website almanca olacak. Bunu nasil yapabilirim? Yardim edersiniz sevinirim. Eskiden db_mysql.php diye bir dosya vardi. Artik o yok. VBulletin 3.8.4 kullaniyorum. Saygilar. |
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| harf, mysqlconnect, problemi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|