|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 257 - Cevap: 3
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
merhaba arkadaşlar guncelleme yaparken bu hatayı alıyorum sebebi nedir ?
vbulletin-tr.com - güncelleme hatası Updating style information for each style... * Standart tema (vB3 Style - Incompatible) ... (Templates) (Stylevars) (Replacement Variables) (CSS) (Controls) Failed to write css files. Please make sure that the directory 'clientscript/vbulletin_css' is writable.Done. * vB4 Default Style ... (Templates) (Stylevars) (Replacement Variables) (CSS) (Controls) Failed to write css files. Please make sure that the directory 'clientscript/vbulletin_css' is writable.Done. doys klasorunu vbulletin_css 777 yaptım yıne olmadı |
||||
|
|||||
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Tema sistemlerinden pek anlamasamda sanırım temanın .css dosyasını göremiyor hostunuz.
Bir kontrol ederseniz faydanıza olacaktır. |
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Dediğin gibi olmalı arkadaşım
cünkü yeni bir tema oluşturdum yeniden güncelleme yaptım o oluşturduğum temada hata vermedi |
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Kesinlikle kullandığınız aktif tema ile ilgili bir sorun.
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| guncelleme, hatası |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|