|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 140 - Cevap: 0
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
merhabalar .
vbulletin-tr.com - Grup Üyelikleri Sorun Çoklu seçim... resim ektedir ... Şimdi grup üyeliklerine giriyorum kontrol panelimden gruplardan 3-5 grubu seciyorum knight online, fenerbahçe, türkiye, upload tim hepsini seçiyorum mesela ama beni knight online da göster diyorum.Daha sonra posbite baktıgımda beni knight online da gösteriyor ama diğer gruplara girdiğim gruplara mesela fenerbahçe grubunada giriyorum ama onun resmini atmıyor posbite sadece knight online nın resmini atıyor yani beni bu grupda göster olarak ayarladıgım knight online grubunun resmini atıyor posbite ben diğer gruplarında resimlerinin orada cıkmasını istiyorum lütfen yardımlarınızı beklyiorum ... resimde de anlattım yazdım ve resim ekledim kendi sitemle örnek site yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler arkadaşlar resim ektedir ... |
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| coklu, grup, secim, sorun, uyelikleri, üyelikleri |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|