|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 149 - Cevap: 4
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Merhaba arkadaşlar,
vbulletin-tr.com - FTP ile ilgili bir sorun :S.... ben bütün dosyalarım attım fakat config.php.new dosyasının adını değiştirim config.php yapcaktım ama şu hatayı alıyorum: FTP Sunucun'daki dosya veya klasör yeniden adlandırılırken bir hata oluştu. Bu değişikliği yapma izniniz olduğundan emin olun. Ayrıntılar; 550 Sorry, but that file doesn't exit Nasıl düzeltilebilir? İlgilenen arkadaşlara Allah Razı olsun... |
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
sunucun win ise inculudes iznine chmod dan yazma yetkisi ver . chmod 777 yap.
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Plesk Dosyaları CHMOD 777 Yapma - Dosyalara İzinler Degistirme
Plesk Dosyaları CHMOD 777 Yapma - Dosyalara İzinler Degistirme CHMOD 777 ve CHMOD 666 Ayarlarını Nasıl Yapacağım? : phpBB2 Plus Destek CHMOD Değerini AyarLama - 777 Yapma Gibi linklerden farklı kaynaklar dahi olmak üzere faydalanabilirsin. ![]() |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Sunucun win ise demiştin de ben yeni olduğum için pek anlamıyorum onu nerden anlıycaz? Verdiğiniz linkler için teşekkürler ama pek bir şey anlamadım.
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| bir, ftp, ile, ilgili, sorun |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|