|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 1039 - Cevap: 30
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
1-cyb gelişmiş istatistikleri kurdum ama türkçesi lazım vb-org tan almaya geldim üyelik lazımmış aldım ama hep sorun çıkarıyor bir türlü indiremedim...????
vbulletin-tr.com - Cyb gelişmiş istatistikler Türkçe varmı ve vbulletin çoklu alıntı nasıl yapılır 2-forumun ilk halinde çoklu alıntı vardı ama şimdi yok nası yapcam??? bu soruları numarasına göre yanıtlarsanız ve açıklayıcı olursa sevinirim... |
|||
|
|
||||
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
1 - CYB Gelişmiş istatistiğin türkçe versiyonunu vbulletin.org 'da bulamazsın.Cümle yöneticisinden kendin çevirebilirsin.
2 - Admincp>vBulletin Seçenekler>vBulletin Seçenekler>Mesaj Yollama ve Düzenleme Seçenekleri>Multi-Quote Açıldı=Evet |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Admin Panel>vb ayarlar>Mesaj Yollama ve Düzenleme Seçenekleri Çoklu-Alıntı Alıntı Limiti> 0 yapın
|
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
ÇokLu aLıntının butonu mu yok?
eğer öLe ise SHOWTHREAD'da buL Kod:
<!-- / lightbox scripts --> </if> Kod:
<if condition="$show['multiquote_global']"> <!-- multiquote scripts --> <script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_multi_quote.js?v=$vboptions[simpleversion]"></script> <script type="text/javascript"> <!-- var mqlimit = $vboptions[mqlimit]; //--> </script> <!-- / multiquote scripts --> </if> |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
SHOWTHREAD templetesini orjinale çevirin.(yedeğini alıp)
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Admin panel>Biçim & Şablonlar>Temalarda Ara ilk boşluk yere SHOWTHREAD yazın o tempelete karşınıza çıakcaktır tıklayın kodlar gelir tıklamaya gerek yok gerçi
SHOWTHREAD ın üstüne 1 kez tıklayın hemen sağında orjinaline geri döndür olması lazım |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| alıntı, coklu, cyb, gelişmiş, istatistikler, nasıl, turkce, varmı, vbulletin, yapılır |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|