|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 1039 - Cevap: 30
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#12 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Bunu denedin mi?
ÇokLu aLıntının butonu mu yok? eğer öLe ise AdminCp>>StiLLer ve TemaLar>>TemaLarda Ara>>SHOWTHREAD>>Mesaj BaşLıkLarında ara seç buLunca aşağıdakiLeri uyguLa. Not: SHOWTHREAD templatenin yedeğini aL ve önce kontroL et verdiğim kodLar mevcutmu diye ![]() SHOWTHREAD'da buL Kod: Kod:
<!-- / lightbox scripts --> </if> Kod: Kod:
<if condition="$show['multiquote_global']">
<!-- multiquote scripts -->
<script type="text/javascript" src="clientscript/vbulletin_multi_quote.js?v=$vboptions[simpleversion]"></script>
<script type="text/javascript">
<!--
var mqlimit = $vboptions[mqlimit];
//-->
</script>
<!-- / multiquote scripts -->
</if>
Konu _Reis_ tarafından (4. May 2009 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
|
|
#13 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Türkçe dil dosyası buradan indirebilirsin
http://www.vbulletin-ipuclari.com/vb...l-dosyasi.html |
|||
|
||||
|
|
#16 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Birinci sorun için yukarıda link verdim
ikinci sorun için Default stil kullan Default stil demek ismi default olan demek değildir hiç bir tarafı değiştirilmemiş stil demektir |
|||
|
||||
|
|
#17 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Ama ben bir takım deyişiklik yaptım yani en vbaşa dönersem sadece çoklu alıntı için ve ayrıca başkalrı normal kullanıyor neden onlarda böyle bir sorun yok bence başka çözümü olmalı...
|
|||
|
|
||||
|
|
#18 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
hangi biçim kullandığını bilmiyorum
bir arkadaş söylemiş zaten ama denedin mi onu da bilmiyorum "herşeyi denedim" yazmak yerine denediklerini yazarsan daha mantıklı olur arkadaşım ![]() çünkü senin bilmediğin bir kısım vardır belki ![]() postbit veya postbit_legacy , hangisini kullanıyorsan yedekleyip resetle sorun bu şekilde çözülürse ama o şablonlarda siteye özel değişiklik yaptıysan ve onların kalmasını istiyorsan,hangi şablon resetleyince düzeldiyse o şablonun içeriğini tümden buraya koy kodlarına bakalım bakalım
ßß |
||||
|
|||||
|
|
#19 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Mavi Nehir Nickli Üyeden Alıntı
Eğer sorularınızı ne kadar net sorarsanız o kadar net cevaplar alacaksınız
Eğer ben postbitte değişiklik yaptım ondan sonra çoklu alıntı çalışmadı deseydiniz herkes bu konuda yorum yapardı Postbit editlerken yanlış editlemeler sonucunda çoklu alıntı çalışmayabilir benimde başıma geldi sorun tam nerede bilmiyorum ama editlemeyi başa alarak her bir değişiklilte çoklu alıntıya bakarak tane tane editleyrek sorunu çözdüm bazi editleden çoklu alıntı çalışmadı bazı zaman bir tane çalıştı diğeri çalışmadı yapmak istediklerimi başka yolla çözmeye çalışarak sonuca ulaştım Tabi bizler bu işin uzmanları değiliz bir seferde hatasız sonuca çıkalım acemi ise her hareket sonrası kontrol ederek devam etmeli diye düşünüyorum |
|||
|
||||
|
|
#20 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
tutaste Nickli Üyeden Alıntı
sorununu böyle net belirtmeyenler (çoğunluğu) sonra arkamızdan "yardım ettikleri falan yok, ne dandirik adamlar" diyor,gıcık kapıyorum...
problem sahibi; postbitte değişiklik yaptıysan yedekleyip resetle sorun düzelirse postbit i koy buraya (postbit ve legacy, hangisini kullanıyorsan artık) ben müsait olduğumda düzeltmeye çalışırım
ßß |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| alıntı, coklu, cyb, gelişmiş, istatistikler, nasıl, turkce, varmı, vbulletin, yapılır |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|