|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 310 - Cevap: 8
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Arkadaşlar resimlerdeki siyah pospit yapmak istediğm beyazı sitemde bulunan avatar küçük çıkıyor ve bu şekil büyük yapabilirmiyim yardımcı olabilirmisiniz ?
|
||||
|
|||||
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Hocam tam olarak nerenin kodunu istedğinizi anlamadım ama benim postbiti vereyim.
PHP- Kodu:
|
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Hocam Çok teşekkürler ilgi ve Alakanız için db hatası verdi kafayı yemek üzereyim
Görüntü ekledim.
Konu osmandogan tarafından (4. September 2010 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
osmandogan Nickli Üyeden Alıntı
En son ne yaptıktan sonra database hatası verdi?
Ayrıca hiç tema editine girmeyin. Öyle olmaz. Eğer üyeler siz avatar boyutlarını güncellemeden önce resim yüklediyse, güncelledikten sonra o resimlerin boyutları değişmez. Her üyenin avatarını tekrar yüklemesi gerekir. Bunun çözümü için üye grubu seçeneklerinden ne kadar istiyorsanız sınır boyutları belirleyin. Db hatasını çözdükten sonra buraya bir sql sorgusu vereceğim. Vereceğim kodu phpmyadmin'den girip çalıştıracaksınız. Böylece sitedeki bütün avatarlar sıfırlanacak, hiç yüklenmemiş olacak. Sonra da isteyen tekrar avatar kısmına girip avatarını belirlediğiniz boyutlarda tekrar ekleyecek. Önce db hatasını gidermek için en son hangi işlemi yaptığınızı yazın. |
|||
|
||||
|
|
#8 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|