|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 465 - Cevap: 3
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Merhaba arkadaşlar, forum ile ilgili bi sorunum var, yaklaşık 20 gün oldu eklenti eklemedim silmedm vs gibi oynamalar yapmadım hiç bir sorun yok iken son 3 gündür yeni konu açtığımda editör butonları çalışmıyordu headinclude templatesini sıfırlamak için panele girdim fakat tepmlate içeriğine giremiyorum sıfırlayamıyorum butonlar basmıyor, ürün yöneticisine geldim eklentilerden kaynaklanıyordur dedim fakat eklenti yasaklamada yapamıyorum oradada butonlar basmıyor nasıl iştir anlamadım ne yapmam lazım sizce yardımcı olurmusunuz? vbulletin 3.8.4 kullanıyorum.
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
index.html ve index.php dosyalarına iframe kodu bulaşmıştır temizle onları.
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
böyLe bir sorun bendede var ama ftp'deki dosyaLara baktım virüs'e rasLamadım :S başka ne sebebi oLabilir arkadaşlar
|
|||
|
||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
clientscript klasörünü silim yeniden upload etmeyi denermisiniz...
Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| admincp, basmıyor, butonları, calışmıyor, editor |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|