|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel vBulletin Sorunları vBulletin ile ilgili sorunlar ve nasıl yaparım sorularını sorabileceğiniz bölüm |
![]() |
|
Okuma: 270 - Cevap: 4
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
arkadaşlar siteme vbulletin 3.8.2 kurdum.ancak anasayfa haricinde başka sayfalara gidince yada yeni konu açınca ;
vbulletin-tr.com - 404 Hatası Yardım... 404 Not Found The resource requested could not be found on this server! Powered By LiteSpeed Web Server LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site! yazısı geliyor..lütfen yardım... ---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 19:34 ---------- Türkiye'nin en kaliteli vbulletin destek sitesinde 1 kişi yardım edemiyor mu?lütfen yardım... |
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Seo yüklüyse bi kapatıp deneyin düzelirse seo yüklemesinde hata yapmışsınızdır.
|
|||
|
||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Ürün Pluginlerden vbseo vardır onu deaktif yapınız
vBulletin Bizim İşimiz |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
baktım ancak ürün plunglerinde vbseo yazmıyor...
---------- Post added at 10:30 ---------- Previous post was at 09:05 ---------- koskoca sitede kimse çözümü bilmiyormu arkadaşlar...yardım... |
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| 404, hatası, yardım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|