|
|
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Banlananlar | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Destek Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel Sohbet Alanı vBulletin harici konulari burada lütfen kurallar dahilinde konusalim, tartisalim. |
| Anketimiz: Atakan KOC Geri Dönmeli !!! | |||
| EVET GERI DÖNMELI ONSUZ OLMUYOR |
|
26 | 100,00% |
| HAYIR BIRAKTIGI IYI OLDU |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 26. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
Okuma: 555 - Cevap: 28
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
Meslek: Webmaster
|
3
Atakan abinin varlığı bu camiyaya yeter
|- Alper İŞLER Yenilendi ! |
||||
|
|||||
|
||||
2
Atakan Abisisiz vBulletin eksik geliyor bana... Onu soğutanlara inat eklentileriyle,yorumlarıyla boy göstermesi çok iyi olucak... Atakan Abi geri dönmeni ÇOK İSTİYORUZ...
||||
2
vBulletin Destek - Profil bilgileri: Atakan KOC vBulletin.org Forum - View Profile: Atakan KOC
#10 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
Meslek: Anestezist
|
3
vBulletin.org Forum - View Profile: Atakan KOC bu bile yetiyor Bencede Kesinlikle katılıyorum geri dönmeli. |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| atakan, donmeli, geri, koc |
(View-All)
Bu konuyu kaç üye ve hangi üyelerimiz okumuş: 85
|
|
|
1q1q1q1q, 7tepe, Agathadaimon, agumba, akbas, AkBilge, |
| Seçenekler | |
|
|
| Tavsiye Ettiklerimiz | |
vBulletin Destek | vBulletin Hosting | KnightAlemi | Metal Türkiye | Animeze | IRC | Photoshop Ders | Sohbet | Mesken | Populyar |
| |
|