|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel Sohbet Alanı vBulletin harici konulari burada lütfen kurallar dahilinde konusalim, tartisalim. |
| Anketimiz: Atakan KOC Geri Dönmeli !!! | |||
| EVET GERI DÖNMELI ONSUZ OLMUYOR |
|
26 | 96,30% |
| HAYIR BIRAKTIGI IYI OLDU |
|
1 | 3,70% |
| Katılımcı sayısı: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
Okuma: 879 - Cevap: 28
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#21 (permalink) | |||
|
||||
|
|
2
tabiki geri dönmeli.Kendisinin bir çok eklentisini kullandım.Kaliteli ve özgün çalışmaları var.Kesinlikle dönmeli
|
|||
|
||||
|
|
#22 (permalink) | |||
|
||||
|
|
2
Tabii ki herkesin kendi kararı ancak geri dönmesi tüm vbullettin severleri sevindirir.
|
|||
|
||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
1
Atakan bey sitemize ve vBulletin camiasina benim ve sizlerin hatiri icin geri döndü arkadaslar kendiside asagidaki mesajda aciklamasini yapmis bulunmaktadir.
Atakan KOC Açıklaması Hepimize ve tüm vB camiasina hayirli ugurlu olsun insallah. |
||||
|
|||||
|
|
#24 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
-2
Yazısındada belirtmiş dönülecek bi durum yok vb4 serisi hayal kırıklığı olunca iştah kalmıyor insanda dönüp ne yapacak tad vermedikten sonra oturup zoraki birşeylerle uğraşmak anlamsız olur.Vb değilde başka farklı kategoriler açılarak onlara el atabilir
Ama sitede dursun varlığı yeter derseniz kendiside herhalde arada bi uğrar çayını içer 1 saat geçirir arada bi soğur insan bazende temelli soğur |
||||
|
|||||
|
|
#25 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
1
CaSh Nickli Üyeden Alıntı
Eski sürümler için yardım edebilir,ek yazabilir vb4 için değil tabi ki. Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#26 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
1
Gelmesi faydalı olur ama vb haberde açıklama yapmış vB4 ü sevmediğini acaba başka scriplere mi yönelecek...
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Gereksiz mesajlar yazmayin arkadaslar gereksiz mesajlarin hepsinide sildim Atakan abinin konusunda tartisma ve polemik olusturacak mesajlar atmayin lütfen bir sikayet varsa bana özelden yazin.
|
||||
|
|||||
|
|
#29 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Gereksiz forum içerisi stress yapmaya çalışmaya çalışanlara kapak aşağıdadır...
Atakan KOC Açıklaması Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| atakan, donmeli, geri, koc |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|