|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Genel Eklenti Sorunları Eklentilerde yaşadığınız sorunlar ve çözümleri |
![]() |
|
Okuma: 278 - Cevap: 6
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
Bu sitede önceden bugün,7 gün ,28 gün ve toplam msj sayıalrını gösteren bi eklenti vardı şimdi bulamadım çok güzel bir eklentiydi bütün sayfaları gezdim bulamadım ismini bilen söylesin yine bu sitede yoksa arama motorundan fln bulmaya çalışırım yada bende görememmiş olurum bi yardım edin lütfen.
|
|||
|
||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
tam olarak ne demek istedigini anlamadim?
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Merhabalar asqm,
O Dediğiniz Eklentiyi Yanılmıyorsam Hasann Abi Yada Atakan Koç Abi Yazmıştı Vbulletin-turkey Yani Şimdi Adı İle Vbulletin-tr İçin Şuan Kullanıyorlar İsmine Gelincede İsmini Bilmiyorum Ama Hasann Abi Yada Atakan Koç Abi Yardımcı Olabilirler. |
|||
|
||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Bu Eklentinin Bizimle Bir Alakasi Yok Paul M. Kodlamisti Onu.
Ismi Top Posters List Asagidaki Linkten Indirebilirsin. Top Posters List - vBulletin.org Forum |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| atan, foruma, hakkında, mesaj, uyeler, yardım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|