|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Forum Duyuruları Site duyuruları, vbulletin yenilikleri, gelişmeler ve güncelleştirmeler |
![]() |
|
Okuma: 12491 - Cevap: 201
|
|
LinkBack (5) | Seçenekler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/forum-duyurulari/vbulletin-trcom-lisansli-kullanicilar-ariyor-7834.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Destek Türkçe Yardım Platformu | This thread | Refback | 4. October 2010 09:51 | |
| vBulletin Destek Türkçe Yardım Platformu | This thread | Refback | 19. September 2010 21:28 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 26. August 2010 15:57 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 6. August 2010 10:37 | |
| vBulletin-TR.Com | This thread | Refback | 7. January 2010 05:52 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
6
vBulletin-TR.Com Lisanslı Kullanıcılar Bölümü
vbulletin-tr.com - vBulletin-TR.Com Lisanslı Kullanıcılar Arıyor Nedir bu sistem? Lisanslı üye olmak için vBulletin.Org sitesine üye olup vbulletin lisansına sahip olmak gereklidir. vBulletin Lisansı olanlar http://members.vbulletin.com adresine giderek oraya vBulletin.org'a üye oldukları email adreslerini girerek vBulletin.Org'da lisanslı üye olabilirler. Yukarıdaki şartlara uyan kişiler ise ; vBulletin.Org'daki root's kullanıcı adına aşağıdaki bilgileri özel mesaj atmalıdır. vBulletin-TR.Com sitesindeki üyelik nicki: Adı Soyadı: Site Adı: Lisanslı Kullanıcılarımızı Neler Bekliyor? Sitemize Eklenen Eklentilerin Tamamen Türkçe Olduğu Bir Bölüm. Profesyonel Destek, Site Aktiviteleri, Yarısmalar, Etkinlikler. vBulletin-TR.Com Özel Eklentileri. Coderler icin Özel Bir Bölüm. Bunlar icin herhangi bir ücret talep etmiyoruz sadece lisanslı üye oldugunuzu bize ispat etmeniz yeterli olacaktır. ![]() Diğer lisansız arkadaşlarımız ise bu yeniliklerden daha sonra yararlanabilicekler. Türkçe olan eklentiler ilk lisanslı bölümünde yayımlanacaktır. vB-TR Lisanslı Kullanıcı olarak özel oldukları belli olucaktır. vBulletin.Org'ta özel mesaj atabileceğiniz kullanıcı ismi root's Konu Mack tarafından (30. June 2010 Saat 17:36 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Gönderdim (:
Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Güzel uygulama olacağını düşünüyorum.
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Mesajini aldim seckin hayirli ugurlu olsun
vB.Org'da bana mesaj atanlar lütfen burayada mesaj attim diye yazsinlar, takip etmesi daha kolay olur benim icin.
|
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
Güzel bir uyguluma. Hayırlı olsun
|
|||
|
||||
|
|
#6 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Hasann Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler
Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Biraz önce gönderdim PM umarım gelmiştir.
|
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
1
Pm Yolladim Hasann
Konu Klaviatura tarafından (26. December 2009 Saat 23:37 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
özel mesaj attım
|
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Hayırlı olsun.
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| arıyor, kullanıcılar, lisanslı, vbulletintrcom |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/forum-duyurulari/vbulletin-trcom-lisansli-kullanicilar-ariyor-7834.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Destek Türkçe Yardım Platformu | This thread | Refback | 4. October 2010 09:51 | |
| vBulletin Destek Türkçe Yardım Platformu | This thread | Refback | 19. September 2010 21:28 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 26. August 2010 15:57 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 6. August 2010 10:37 | |
| vBulletin-TR.Com | This thread | Refback | 7. January 2010 05:52 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|