|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Forum Duyuruları Site duyuruları, vbulletin yenilikleri, gelişmeler ve güncelleştirmeler |
![]() |
|
Okuma: 1863 - Cevap: 23
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/forum-duyurulari/vbulletin-385-guncelleme-geliyor-8413.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 12. March 2010 18:34 | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 13. February 2010 14:11 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Andrew Elkins Yapdigi Aciklamaya göre
|- Alper İŞLER Yenilendi ! |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
iyi çok güzel ama benim lisans panelimde 3.8.3 var en son 3.8.4 yok inş. 3.8.5 görünür
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
gölge sanırım görünmiyecek...
bu sıralarda çok hack olayı oluyordu demek bir açık varmış... Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
İnşallah bi yenilik yaparlar
|- Alper İŞLER Yenilendi ! |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
sonra buda joomla gibi iki ayrı sürümle devam etmesin
=========================================
Bulanık Seherlerde Bir Kutlu Ezan Gibi Asılı Kaldı Yüreğim... Yalnızım ve Yalnızız... Hak'tan Gayrı Kimse Sesim İşitmez... Kimseye Birşey Demeyin... Demeyin... Değmez...!!! ========================================= |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Yenilik olmayabilir ancak kod güncellemesi ve iyileştirmesi yapacaklardır.
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
3.8.5 gelecek arkadaşlar ama benim lisans panelimde görünür mü bilmiyorum
![]()
|
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
iyi olur bu daha dün patlatıalr sitemi açıgıda bulamıyor kapayım 2 oldu bu aynı adam :S ama sornadan ögrendim siteden değil sunucudanmış
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| geliyor, guncelleme, vbulletin |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/forum-duyurulari/vbulletin-385-guncelleme-geliyor-8413.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 12. March 2010 18:34 | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 13. February 2010 14:11 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|