|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Forum Duyuruları Site duyuruları, vbulletin yenilikleri, gelişmeler ve güncelleştirmeler |
| Anketimiz: En Iyi Türkçe vBulletin Destek Sitesi? | |||
| www.vBulletin-TR.com |
|
174 | 77,68% |
| www.vBulletiner.com |
|
26 | 11,61% |
| www.vBTurkiye.org |
|
17 | 7,59% |
| www.vBulletin.com.tr |
|
16 | 7,14% |
| www.vBulletinData.net |
|
27 | 12,05% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 224. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
Okuma: 8222 - Cevap: 73
|
|
LinkBack (5) | Seçenekler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/forum-duyurulari/en-iyi-turkce-vbulletin-destek-sitesi-8116.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| Your first subject | This thread | Refback | 22. November 2010 18:26 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 22. August 2010 16:18 | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 23. February 2010 23:37 | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 16. January 2010 18:50 | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 16. January 2010 17:49 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
-1
Kullandığınız veya beğendiğiniz en iyi Türkçe vBulletin destek sitesi hangisidir?
|
||||
|
|||||
|
|
#2 (permalink) | |||
|
||||
|
|
-1
vBulletin destek sitesi olmamasına karşın oyum milon4'ten yana.
Ek olarak vBulletin.com.tr ve vBulletiner.com siteleri için de oy kullandım.Ayrıca hiç bir şey alternatifsiz değildir.
|
|||
|
||||
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
vbulletin-tr gördüğüm siteler içinde en iyi yardım sitesi
yardımdan ziyade tek konuda paylaşım yapan milon4`de güzel ama pek yardım aldığımı söyleyemem bunun haricinde r10.net/vbulletin |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Türkiye'nin İlk ve Tek Profesyonel vBulletin Türkçe Destek Platformu olan www.vBulletin-TR.com tabiki.
Eski www.vBulletin-Turkey.Com kapaninca yine bir sürü vbulletin destek sitesi acildi ama burdan baska alternatif yok diye düsünüyorum cünkü eski vbulletin-turkey.com kaldigi yerden buradan devam ediyor ve yine biz variz yine biz birinciyiz.
|
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
|
||||
|
|
|||||
|
|
#6 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
www.milon4.com tema sorunlarıyla ilgili takip ettiğim forum..
vBulletin Geliştirme ve vBulletin Tasarımı | vBulletin 4.0 ve www.vbulletin-tr.com eklenti geliştirmede takip ettiğim forumlardır |
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Her konuda vb-tr.com tabiki
|- Alper İŞLER Yenilendi ! |
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Vbullettin-tr
Vbullettindestek Milon4 seçimmi bunlarıdrır...milon 4 nasıldır bilmem ama adını çok duyuyorum demekkki vardır bişilerki adı sık sık geçmekte... |
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Cok Kazık Bir Anket Hasan Bu
2 Sevdigim Adamın Sitesi Aynı Ankette Ben Oy Falan Vermiyorum
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
BlackThorn Nickli Üyeden Alıntı
vBulletin.org türkce destek verse onuda seve seve eklerdik ankete alem adamsin
![]() vBulletin-TR.Com demek istedin sanirim ![]()
Klaviatura Nickli Üyeden Alıntı
Ikisinede ayni anda oy verebilirsiniz.
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| destek, iyi, sitesi, turkce, vbulletin |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/forum-duyurulari/en-iyi-turkce-vbulletin-destek-sitesi-8116.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| Your first subject | This thread | Refback | 22. November 2010 18:26 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 22. August 2010 16:18 | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 23. February 2010 23:37 | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 16. January 2010 18:50 | |
| vBulletin Türkiye Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 16. January 2010 17:49 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|