|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Forum Duyuruları Site duyuruları, vbulletin yenilikleri, gelişmeler ve güncelleştirmeler |
![]() |
|
Okuma: 8272 - Cevap: 13
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
2
Merhaba vBulletin-TR kullanıcıları;
vbulletin-tr.com - Destek ve Çeviri Ekibi hk. Yeni yapılanma süreci çerçevesinde desteğin daha hızlı ve sorunsuz şekilde verilebilmesi adına oluşturulmasına karar verilen Destek Ekibi ve Çeviri Ekibi için yönetici alımları başlamıştır. Destek Ekibi Nedir? vBulletin-TR Destek Ekibi;adından da anlaşılacağı üzere forum üzerinde üyelerimizin sorunlarına ve sorularına yardım vermek amacıyla oluşturulan grubu kapsayan üyelerin tümüdür. Destek Ekibin de yer almak için;
Çeviri Ekibi Nedir? vBulletin-TR Çeviri Ekibi;üyelerimizin talepleri üzerine kodlanan Türkçe harici herhangi bir dilde bulunan eklentiyi Türkçe'ye uyarlamaktır. Çeviri Ekibin de yer almak için;
Destek ve Çeviri Ekibinin sahip olacağı özellikler;
Başvurularınızı bu başlık altından veya burdan bizlere ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla. #define GET_VAL( val, type ) \ { \ ASSERT( ( pIP + sizeof(type) ) <= pMethodEnd ); \ val = ( *((type *&)(pIP))++ ); \ }
WTF ?? Ce dracu' e cu gramatica asta? |
||||
|
|||||
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Çeviri Ekibinize Katılabilirim.
Bilgisayar Mühendisliğine yeni başladım. Bu yüzden çok yoğun katılamasamda vakit buldukça çevirmeye çalışırım. Rütbeden ziyade hatırlanalım yeterli ![]() Teşekkürler. İyi Çalışmalar. |
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
teknogaraj;Çeviri Ekibine katılmıştır.
Hayırlı olsun. #define GET_VAL( val, type ) \ { \ ASSERT( ( pIP + sizeof(type) ) <= pMethodEnd ); \ val = ( *((type *&)(pIP))++ ); \ }
WTF ?? Ce dracu' e cu gramatica asta? |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
1
Hayırlısı Olsun.
Elimden geldiğince destek vermeye çalışacağım. İyi Çalışmalar. |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
Bn Destek Ekibinde olmak isterim bilgim var Sürekli forumda konu açıyorum
|
|||
|
||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
daha önceden vbulletin-tr de sürekli aktif bulunmaktaydım ama o eski ekip gitti tadı kaçtı hasanlarn atakan koçların zamanı güzeldi bende vb den biraz uzak durdum bakalım hayırlısı
vBulletin Bizim İşimiz |
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
4yıldır vbulletin ile uğraşıyorum. Başıma gelmeyen şey kalmadı neredeyse
destek ekibinde yardımcı olabilirim arkadaşlara.
XHTML Validation
|
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Tsubasa Nickli Üyeden Alıntı
tüm hatalarda senimi buldu bende kuralı 3 hafta filan oldu hatalar beni buldur aynı kaderi paylaşıyoruz demekki
|
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Mümkünse Destek ve Çeviri olarak Destek vermek istiyorum
vBulletin Genel Ayarları Baştan Sonuna kadar anlarım Tema Hataları Kodlama Hatası Eklenti vBSEO felan herşeyden anlarım Coğu Destek Sitelerinde Görev aldım (vBD) 5 Yıldır vB ile uğraşıyorum Sitenizi 1 Yıldır takıp ediyorum Almanyada oturuorum İngilizcem iyidir bazı çevirdigim Eklentiler mevcuttur. İyi Çalışmalar. Edit: Kendi tasarladıgım Temalar mevcut. Konu ZeroX tarafından (12. October 2011 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir. |
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| ceviri, destek, ekibi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|