|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Forum Duyuruları Site duyuruları, vbulletin yenilikleri, gelişmeler ve güncelleştirmeler |
![]() |
|
Okuma: 3340 - Cevap: 26
|
|
LinkBack (3) | Seçenekler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/forum-duyurulari/big-board-admin-rutbesi-9445.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 25. August 2010 10:48 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 11. August 2010 19:02 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 31. July 2010 16:55 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
5
Merhaba Arkadaşlar
vbulletin-tr.com - Big Board Admin Rütbesi Uzun zamandır bu rütbe forumumuz da var ama kullanılmıyordu. Big Board Admin rütbesine geçmeniz için yapmanız gerekenleri aşağıda belirtdim... 1- Erişilebilir forum sitesinin olması 2- Forumunuzun en az 250.000 adet mesajı olması 3- Başvuru yapılan sitenin info@siteadi.com mail adresinden mack@vbulletin-tr.com adresine Big Board Adminlik rütbesi konu başlıklı bir mail atılması gerekmektedir. Başvurularınızı Buradan Yapabilirsiniz Önemli : Arkadaşlar Lütfen info@siteniz.com ile Mail atınız yoksa rütbeniz onaylankıyacak. Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() Konu Mack tarafından (31. July 2010 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
1
Güzel uyguluma hayirli ugurlu olsun.
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Başvurumu yaptım.
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Iyi düsünmüssün Emre güzel bir uygulama olacak umarim hayirli olur herkes icin.
|
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Öncelikle konu mesaj ve üye istatistikleri sadece admine açık demişsiniz eğer mail de screen şeklinde eklerseniz rütbenizi verebilirim.
Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
-1
/Mail de ekran görüntüsü ekleyerek gönderiyorum şimdi.
|
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Rütbeniz verilmiştir
![]() Evet diğer üyeleri bekliyoruz
Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
10 numara uygulama olmuş. Emre abi
|- Alper İŞLER Yenilendi ! |
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
vBSeodan kopya çektik
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
zamaninda siteyi sifirlamak zorunda kalmamis olsaydim su an 300 bin mesaj olmustu henuz 100 Bin mesajdayim, ve siteminde düzenlenmesi gerek zamani vakti gelince düsünülebilir
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| admin, big, board, rutbesi |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/forum-duyurulari/big-board-admin-rutbesi-9445.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 25. August 2010 10:48 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 11. August 2010 19:02 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 31. July 2010 16:55 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|