|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Forum Duyuruları Site duyuruları, vbulletin yenilikleri, gelişmeler ve güncelleştirmeler |
![]() |
|
Okuma: 3341 - Cevap: 26
|
|
LinkBack (3) | Seçenekler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/forum-duyurulari/big-board-admin-rutbesi-9445.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 25. August 2010 10:48 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 11. August 2010 19:02 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 31. July 2010 16:55 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
232bin msjı kabul ediyormusunuz?
|
||||
|
|||||
|
|
#24 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Mack dediginiz adrese mail attim ve resimde yolladim bilginize
|
||||
|
|||||
|
|
#25 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
güzel bir uygulama deneyelim
![]() Mail attım |
|||
|
||||
|
|
#26 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Konu sablonuna uyarak e-mail gönderilmistir.
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| admin, big, board, rutbesi |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/forum-duyurulari/big-board-admin-rutbesi-9445.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 25. August 2010 10:48 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 11. August 2010 19:02 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 31. July 2010 16:55 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|