|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Forum Duyuruları Site duyuruları, vbulletin yenilikleri, gelişmeler ve güncelleştirmeler |
![]() |
|
Okuma: 3341 - Cevap: 26
|
|
LinkBack (3) | Seçenekler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/forum-duyurulari/big-board-admin-rutbesi-9445.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 25. August 2010 10:48 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 11. August 2010 19:02 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 31. July 2010 16:55 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#11 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Bende başvuru yaptım. Güzel uygulama yalnız Big Board Adminlerinden beklenen birşey olmalı diye düşünüyorum. Öyle havadan renk verilmemeli. Big Boardlar birşeyler vermeli siteye orjinal makale, eklenti, tasarım vs. Bu sayede özgünlük ve başarı yakalanacaktır.
|
||||
|
|||||
|
|
#12 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Mack mail attım. Bi kontrol et istersen
|
|||
|
||||
|
|
#13 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
250bin mesajı yok forumunuzun Kabul edilmedi malesef başvurunuz Ücrete tabi vBulletin, vBSEO yazılımları yüklenir ve sürüm(versiyon) yükseltilmesi yapılır, Siteleriniz yeni hostunuza sorunsuz taşıma yapılır ve ücretli olarak destek alabilirsiniz...
![]() |
||||
|
|||||
|
|
#15 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Mesaj sayısına göreyse ooo... Bağlarım rss botlarını 1 günde 500k mesaj. Bence hemen değiştirmelisiniz bu kuralı üyeye bağlı yapmalısınız
|
|||
|
||||
|
|
#16 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
250 bin mesaj sayısında değilim 56 bindeyiz ama vermek isterseniz sevinirim. Büyüme yolunda gidiyoruz Allah izin verdikçe kolay gelsin arkadaşlar.
|
||||
|
|||||
|
|
#17 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Bence çok güzel bi uygulama vbseoda görmüştüm bunu.Sizinde yapmanız gayet güzel olmuş.Fakat ben mesaj sayısından yana değilim başka bi şart olmalı bence.Çünkü mesaj sayısı fazla olmayan fakat kaliteli paylaşımlar yapan birçok site var bunların hakkı yenilmiş olabilir.
|
||||
|
|||||
|
|
#18 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Güzel bir uygulama olmuş Teşekkürler
|
|||
|
||||
|
|
#20 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
sitelerimi devrettim
yeni site açınca şartlar uyunca başvurarız
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| admin, big, board, rutbesi |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/forum-duyurulari/big-board-admin-rutbesi-9445.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 25. August 2010 10:48 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 11. August 2010 19:02 | |
| vBulletin Destek Türkçe Destek Ve Yardım Platformu | This thread | Refback | 31. July 2010 16:55 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|