|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Eklenti Mezarlığı / Mod Graveyard Eklenti Mezarlığı: Kapatilan yada kurallara aykiri eklentilerin arsivlendigi bölüm |
|
Okuma: 1602 - Cevap: 12
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Ve Beklenen Eklenti Link Kontrol | Linkchecker | Rapidshare vs Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
Ve Beklenen Eklenti Link Kontrol | Linkchecker | Rapidshare vs
Yapımcı Son Online Tarihi: Mar 2011
Evet beklediğimiz hayalimizdeki eklenti geçen ay galiba ayın eklentisi olarak vbulletin.org tarafından ankete katıldı bende öyle farkettim göz gezdirirken kuran kullanan varmı ?
vbulletin-tr.com - Ve Beklenen Eklenti Link Kontrol | Linkchecker | Rapidshare vs vb Linkchecker Bot http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=190407 ------------------------------------ DESCRIPTION ------------------------------------ 1) Checks Rapidshare.de , Rapidshare.com , Sendspace.com , Megaupload.com , Megashares.com , Depositfiles.com and Mediafire.com links. Uses file_get_contents for all hosts except megashares to check links. Uses cURL to check megashares because it requires cookies to be set. 2) Works for post uncoded , coded , quoted and using URL BBCode. 3) Bins the post if more than specified percent of dead links are found , pms the user about it and posts in that topic 4) If all links are alive it adds specified message at the end of the post and the description. 5) If some links are live and some are dead i.e less than specified % , it makes a thread in a specified forum about it 6) If no relevant links are found ie no RS and blah blah links it adds to the ignore list. If you want the LC to check ignored links it can be accessed by ? checki to the url of bot.php 7) Very light weight and just one file and easy to the messages posted , the forums checked. 8) Uses 3 ways to access the posts where first way is i) The topics have not been checked even once ii) If first method doesnt work it checks for time difference where it checks the topics where 24 hours have passed after checking. iii)If second method doesnt work it checks all the topics. 9) The scripts stops for 15 seconds after check 20 topics or 50 links to prevent any wrongful binning and checking. DESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
| Yorumlar |
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
tam olarak ne işe yarıyor ?
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
foruma eklenen konulardaki rapishare linklerinin çalışır olup olmadığını kontrol ediyor ve bildiriyor. Artık nasıl bildiriyo bilmiyorum, kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar birazdan.
Sanılanın aksine... |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
* rapidshare linklerini anlik olarak kontrol eder, linkler kiriksa konuyu ekleyene ozel mesaj atar duzelt diye linkleri, ayrica belirlediginiz bir konuya kopyalar linklerin bozuk oldugu konuyu ( yada tasirmiydi tam aklimda kalmadi ) kisacasi elinizi yormadan rapidshare linklerini kirik olup olmadigini belirtir.
Benim bulduğum açıklama da bu. İyi birşeye benziyor ama sanki bu Forumu kasar gibi geldi bana.
|
|||
|
|
||||
|
|
#6 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Robot mantığı zamanlı görevlere atıyor konuları istenilen yere taşıyorda kurmaya biri yardım ederse sevinirim ya
|
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Bazen yalandan yere PM atiyor ve konulari cöpe atiyor, okadar ise yaramiyor kisacasi.....
|
||||
|
|
|||||
|
|
#8 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
firefox bu na benzer eklenti yapmış
RapidShare linki içeren herhangi sayfayı Mozilla FireFox ile açtığınızda linkin yanında link sağlam ise yeşil ok işareti yada link ölü ise kırmızı çarğı işeretinin olduğu simgeler çıkar.
1 . FireFox için GreaseMon*** eklentisini yükleyin 2. FireFox'u yeniden başlatın 3. Script'i yükleyin ve bu kadar Ekran Görüntüleri : ![]() Kurduktan sonra.. ![]() |
|||
|
||||
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Bu eklentiyi bir sitede gördüm beklıyordum gercekten
test etmedım yakında edecegim fakathem konuyu bir bölüme tasıyor konuyu açan kişiye pm atıyor diye duymustum konunuzdaki link calısmıyor diye
|
||||
|
|||||
| Etiketler |
| beklenen, eklenti, kontrol, link, linkchecker, rapidshare |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|