|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Eklenti Fikrim Var / The Hatchery Aklıma bir şey geldi. Şöyle bir eklenti güzel olurdu diyenlerin bölümü |
![]() |
|
Okuma: 158 - Cevap: 5
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
Başlıkta pek anlamamışsınızdır, şöyle anlatayım. Gelen bir forum siteniz var. Bu forum sitenizde XXX Forum Sözlük bölümünüz ve ünlü resimleri adında bölümünüz var. sözlük bölümünüz yine forum içinde ancak girdiğimizde değişik bir görünüm ile kullanılan bir bölüm olsa, ünlü resimleri yeri de galeri tarzında bir bölüm olarak kullanılsa? Yani bölümlere özel eklenti istediğin bölümde bu eklentiyi aktifleştirebilirsin
![]() vbulletin-tr.com - bölüme göre ekstra eklenti Örnek isteyenlere link atabilirim PM ile, link vermek serbest mi bilmiyorum serbestse de verebilirim
|
|||
|
||||
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Bence harika bi fikir eğer yapan olursa bende kullanırım
|- Alper İŞLER Yenilendi ! |
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
r10 da böyle sözlük kısmı
Soğuk şehir bedenimi hapset! |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Ben anlamadim eklentinin amacini? amaci ne olacak bu eklentinin anlayan varsa banada anlatsin..
|
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Abi belirli kategorilerin giriş şeklini değiştirmek istiyor. Mesela galeri kategorisine galeri gibi bi görünüm. Sözlük eklentisine sözlük gibi bi görünüm
|- Alper İŞLER Yenilendi ! |
||||
|
|||||
|
|
#6 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
ben vB4 kullandığım için o bölümden örnek veriyorum, bunun yerine ;
vB4 + Wiki 1.16 + vbMediaWiki Vector - vBulletin.org Forum ile daha güzel bi sistem oluşturulur
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| bolume, eklenti, ekstra, gore |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|