|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Dil Dosyası Çevirileri vBulletin-TR Çeviri Ekibi tarafından hazırlanan dil dosyaları. |
![]() |
|
Okuma: 18630 - Cevap: 175
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/dil-dosyasi-cevirileri/vb-384-turkce-dil-paketi-karakter-sorunu-yoktur-6302.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Destek Türkçe Yardım Platformu | This thread | Refback | 30. September 2010 18:57 | |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| querizma147 |
|
|
#1 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
4
Powered by KaPTaN vbulletin-tr.com - vB 3.8.4 Türkçe Dil Paketi [ Karakter Sorunu Yoktur ] Dil Paketi Özellikler ve Yenilikler
Konu Kaptan tarafından (11. August 2009 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: 3.8.4 Upgrade. |
||||
|
|||||
|
|
#2 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
5
Teşekkürler
Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz... |
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
1
Tesekkurler Arkadasim. Kac Gundur Ugrasiyorsun Emegine Saglik
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
1
Teşekkürler kurdum
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Hack/Mods List by KaPTaN
bunu düzelt kaptan bu benim eklentim alinti yapdigin cok belli oluyorbirde bunuda ben cevirdim diye heryerde yayinlarlar. |
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
1
Teşekkürler kardeşim. Elimizden geleni yaptık. Geliştirmelere devam edeceğiz elbette.
Hasann Nickli Üyeden Alıntı
Pardon, bir yanlışlık olmuş
Evet, o sorun olabilir ama bilen de bilir değil mi? Bakacağım zaten birkaç gün sonra google'den.
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
1
Çok Teşekkür Ettim KaPTaN . Kurdum Bile
|
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| dil, karakter, paketi, sorunu, turkce, yoktur |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vbulletin-tr.com/forum/dil-dosyasi-cevirileri/vb-384-turkce-dil-paketi-karakter-sorunu-yoktur-6302.html
|
||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| vBulletin Destek Türkçe Yardım Platformu | This thread | Refback | 30. September 2010 18:57 | |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| querizma147 |
| Seçenekler | |
|
|